Koersmarkt Arno Wallaard Memorial

Markt TitelplaatjeOp 22 april 2017 is de Alblasserwaard wederom het kloppend hart van wielrennend Nederland. Op die dag vindt de Arno Wallaard Memorial 2017 editie nr. 11! plaats. Wederom zal dit jaar, na de mooie start van verleden jaar, een koersmarkt gehouden worden!

Op het bierplein komt een aantal marktkramen te staan.  Kom eens langs stiefelen, doe een biertje mee op het Bierplein, en beleef een geweldige dag wielrennen in de Polder. De AWM Koersmarkt is mooi!

 

Diverse partijen zullen dus aanwezig zijn, maar er is nog voldoende plaats over voor andere standhouders die interessante fietszaken willen presenteren. De AWM heeft een groen karakter, immers al jaren compenseert de AWM alle CO2-uitstoort die de koers met zich meebrengt. Indien standhouders aan het ( Groene) Fietsen een passende invulling aan kunnen geven, zijn ze ook welkom.
Heeft u ook interesse om op deze markt een standplaats te vullen ? (De kosten zijn overigens vrijwel nihil.) Neem dan contact op met de organisatie van de markt: koersmarkt@arnowallaardmemorial.nl

Wie stonden er verleden jaar?

trui + broek doorl