Koersmarkt Arno Wallaard Memorial

Markt TitelplaatjeOp 23 april 2016 is de Alblasserwaard wederom het kloppend hart van wielrennend Nederland. Op die dag vindt de Arno Wallaard Memorial 2016 editie nr. 10! plaats. Wederom zal dit jaar, na de mooie start van verleden jaar, een koersmarkt gehouden worden!

De Koersmarkt kende vorig jaar een mooi begin, maar dit jaar wordt ‘ie nog een heleboel mooier! Langs de Burgemeester Sloblaan, onze finishstraat, komt een bonte sliert met marktkramen te staan. Met mooie karretjes in alle soorten: electrische fietsen, op maat gemaakte racers, retro velo’s en de laatste innovaties op wielren-gebied. Ook is er allerlei koersbeleving: kunst, kleding, sierraden, cadeaus en nog veel meer. Dat afgewisseld met lekker eten en drinken, streekondernemers, en zo gaat de lijst nog wel even door. Kom eens langs stiefelen, doe een biertje mee op het Bierplein, en beleef een geweldige dag wielrennen in de Polder. De AWM Koersmarkt is mooi!

Diverse partijen zullen dus aanwezig zijn, maar er is nog voldoende plaats over voor andere standhouders die interessante fietszaken willen presenteren. De AWM heeft een groen karakter, immers al jaren compenseert de AWM alle CO2-uitstoort die de koers met zich meebrengt. Indien standhouders aan het ( Groene) Fietsen een passende invulling aan kunnen geven, zijn ze ook welkom.
Heeft u ook interesse om op deze markt een standplaats te vullen ? (De kosten zijn overigens vrijwel nihil.) Neem dan contact op met de organisatie van de markt: koersmarkt@arnowallaardmemorial.nl

Wie stonden er verleden jaar?

trui + broek doorl