Arno Wallaard Memorial Toertocht

10 april 2023

Een lekker eind door de polder fietsen op Pasen-maandag – dat wordt alleen maar leuker als je meer mensen om je heen verzamelt. We hebben mooi weer en de uitbaters in Oud-Alblas en Meerkerk hebben de drankjes al koud staan! Speciaal voor gezinnen en kleintjes hebben we ook een route van 11 kilometer. Zo wordt tweede Paasdag een uitje voor het hele gezin!

Over de Arno Wallaard Memorial Toertocht

De mooiste polderkoers van Nederland kan niet overal komen. Sommige weggetjes zijn te smal, sommige plekjes passen niet in de route. Het kan dus nog mooier! De AWM-Toertocht gaat over het parkoers van de wedstrijd, maar voert ook over houten bruggetjes, slingert zich tussen de molens van Kinderdijk door, en toont de polder in al haar schoonheid.

Voor ’t goeie doel


De opbrengst van de AWM toertocht gaat jaarlijks naar een goed doel. Dit jaar is dat Fietsmaatje Vijfheerenlanden. Zij zorgen dat mensen die nog graag willen fietsen, maar dit zelfstandig niet meer kunnen, toch een fietstocht kunnen maken. Dit zijn fietstochten op een duofiets. Fietsen voor fietsen dus! Meer informatie: fietsmaatjevijfheerenlanden.nl

SCHRIJF JE NU IN!

Programma

Meedoen kan op elk soort fiets! Er zijn vier routes: de 11, 60, 95 en 120 kilometer.

Starten kan tussen 8:30 en 12:00 uur vanaf 2 plekken:
Sportpark de Burcht,
Burggraaf 5, Meerkerk
Restaurant-Brasserie De Krom,
Oosteinde 6, Oud-Alblas

Meedoen kost voor volwassenen €9,00.
Voor NTFU-leden: €6,50.
Voor kinderen: €4,00.
En voor families/groepen: €16,50.

Download de routes hier als PDF of als GPX-bestand voor in je route-app of fietscomputer: